وي افزود: اين هتل براي تامين انرژي گرمايشي و سرمايشي خود از نور خورشيد و انرژي پاک بهره گرفته که ميتواند به الگويي براي ساخت اماکن اقامتي گردشگري در کشور بدل شود.
محمدي با اشاره به نياز آذربايجان شرقي و به ويژه تبريز به توسعه اماکن اقامتي خاطرنشان کرد: با هماهنگي ادارهکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان و شهرداري تبريز، هم اکنون 8 هتل در تبريز در دست ساخت است.
اين مقام مسوول با تاکيد بر اينکه ادارهکل ميراثفرهنگي آذربايجانشرقي در تلاش است تا تمام توانمنديهاي آذربايجان شرقي را به رخ بکشد، اظهار داشت: ساخت هتلها و مجتمعهاي اقامتي و تفريحي عرصههاي سودآوري هستند که خوشبختانه طي سالهاي اخير توانسته علاقهمندان بسياري را به سرمايهگذاري در آنها ترغيب کند.
وي گفت: 18 منطقه از مجموع 46 منطقه نمونه گردشگري آذربايجان شرقي به سرمايهگذاران واگذار شده که در هر کدام از اين مناطق سرمايهگذاريهايي به ارزش بالغ بر 400 ميليارد ريال در دست انجام است.
به گزارش ميراثآريا، «کريم صادقزاده» دبير اجرايي خانه کارگر تبريز نيز در اين مراسم رشد و توسعه گردشگري در آذربايجان شرقي را در سايه تلاشهاي مديران مرتبط با اين حوزه به ويژه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي گردشگري استان عنوان کرد و گفت: اين هتل آپارتمان براي تامين رفاه و آسايش کارگران و بازنشستگان کارگري استان و کشور در فضايي به وسعت 2 هزار مترمربع ساخته شده است.
وي يادآور شد: در فاز دوم مجتمع رفاهي خانه کارگر تبريز ساخت استخر، سونا و درمانگاه شبانهروزي در دستور کار قرار دارد.
/117/ص
انتهای پیام/